De fire morsomste spillene for mobil og nettbrett

Moderne teknologi er på så rask fremgang at det er vanskelig å følge med. Nettbrett og smarttelefoner er nå å finne i de aller fleste husholdninger her i landet, spørsmålet er kun til hvilke formål man bruker dem. Er du som folk flest, har du sikkert noen kule spill på dine bærbare enheter.

Sjansen er rimelig stor for at du allerede har de fire spillene vi vil fortelle om, men om du har gått glipp av dem er det bare å sette i gang! Verdens mest populære spill for mobil og nettbrett er Candy Crush, et simpelt og samtidig utrolig festlig spill der handlingen kun foregår rundt fargerike godterier.

Over fem hundre millioner spillere har Candy Crush Saga på sine telefoner. Så har man de unike Angry Birds, et spill som har blitt til så mye mer. Angry Birds er spennende og festlig, med et tema som har blitt til gjengitt på TV og i de fleste leketøybutikker. Så har man Temple Run, der du bruker håndbevegelser til å styre en løpende karakter gjennom en spennende jungel mens et skummelt monster løper i full fart bak ryggen din. Det seneste året har Plants vs Zombies kapret til seg mye oppmerksomhet – det sjakklignende spillet passer godt for både barn og voksne.