De två populäraste brädspelen för iPad

boys playing games on ipad

Det finns inget bättre än att spela ett klassiskt brädspel, och nu kan iPad användare njuta av samma tidlös charm i den digitala tidsåldern. Tack vare tekniken, har många brädspel utvecklats och anpassats för iPad-plattformen. Här är två av de populäraste.

Catan

Detta ikonsika brädspel har funnits sedan 1990-talet. Målet är att spelarna samlar in förnödenheter och ansluter byar genom att bygga vägar. Konseptet låter inte så spännande, men det är interaktionen mellan spelarna som gör spelet levande. När du lärt dig spelet, kan spelet bli väldigt spännande. Korten köps med resurser man får vid skördar, vilka i sin tur går till att ge varje spelare vinstpoäng.

Catan kan spelas på en iPad i ett multiplayer läge där alla använder samma platta och spelet har många av orginal tilläggen.

Agricola

Detta är ett brädspel som handlar om jordbruk där spelare måste lära sig att sköta en bondgård och se till att familjen har tillräckligt att äta. Jag kan inte ens försöka gå in på de värderingar som detta enkla spel lär spelarna, men jag kan säga att det kan avnjutas på flera olika nivåer.

Vinnaren har flest poäng efter fjorton rundor. Det finns ett stort antal resurser och uppgraderingar till Agricola och du kommer aldrig mer tycka att jordbruk är tråkigt igen. Det kan också lära dig att vara produktiv och effektiv om du har tur.

Detta är det ultimata familjevänliga brädspelet och kan vara mycket beroendeframkallande .