Hvilke er de beste bordspillene akkurat nå?

Bordspill har alltid vært populære, uansett tidsepoke og kontinent. Utallige forskjellige bordspill eksisterer per dags dato, alle med sine egne spesialiteter og spennende temaer. Verdens mest kjente bordspill er Monopol – en eske med dette familiespillet ligger på de aller fleste hyller her i landet. Monopol hjelper barn og voksne med å utvikle en sans for strategi og budsjett, noe man alltid kan få bruk for ellers i livet.

Carcassonne er et annet bordspill med strategi i fokus. Der Monopol lar deg bygge et konsern, gir Carcassonne deg muligheten til å utvikle et helt land! Så har man Risk, der strategi og krig går hånd i hånd, samt Cluedo med en mystisk atmosfære. Brettspill er vidt forskjellige, men er alle veldig gode for utviklingen av ulike evner. Mastermind er et brettspill som passer ypperlig til folk med matematiske hjerner, mens Ryktet går lar venstre hjernehalvdel jobbe som bare det. Trivial Pursuit er bordspillet som passer alle med brede almenkunnskaper – svar på spørsmål om alt fra naturlivet til teoretisk fysikk og samle inn kakebitene, så vil du kunne bevise til hele familien at du er smartest i huset.

Det er umulig å si hvilket bordspill som er det beste – smaken er som baken. Utforsk det brede universet med bordspill du finner på lokale spillbutikker.